Blogs

Partneru imports no faila un cita uzņēmuma, partneru apmaksa vēsture
23. augusts, 2010 - pirms 14 gadiem

Lai atvieglotu darba uzsākšanu ar Orion sistēmu, esam ieviesuši vairākus importa veidus kontaktu (partneru) datiem. Turpinot atskaišu izstrādi, esam ieviesuši partneru apmaksas grafisku analīzi.

Vairāku uzņēmumu pārvaldība
Tiem uzņēmējiem, kuri vēlas Orion sistēmā pārvaldīt vairākus uzņēmumus, esam ieviesuši iespēju pievienot uzņēmumu. Katram nākamajam uzņēmumam varat izvēlēties piemērotāko abonenta plānu, piemēram, pirmajam: bronza, otrajam: zelts, trešajam: sudrabs utt.
Partneru imports no faila
Jaunajā izvēlnē Partneri → Imports, izvēlieties vēlamo faila formātu (Excel .xls, .csv vai .txt), norādiet, kādus datus katra kolonna satur un ieimportējiet visu partneru datu bāzi.
Partneru imports no cita uzņēmuma
Ja Orion sistēmā pārvaldāt vairākus uzņēmumus, no šī brīža ir iespēja importēt partneru informāciju no cita uzņēmuma.
Partneru apmaksas analīze
Apskatot partnera informāciju, kuram piestādīti rēķini/pavadzīmes, iespējams apskatīt apmaksas vēstures grafisku analīzi ar apmaksas kavēto dienu un summas mijiedarbību.

Jūsu ērtībai, partneriem esam atdalījuši ieņēmumu un izdevumu dokumentus atsevišķās izvēlnēs.

Visas ziņas

Iesaki citiem

 

Blogs

Tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu

Pirms 5 gadiem - Laika posmā no vakardienas 14:00 līdz šodienas 11:58 bija tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu, kuras ir atrisinātas. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Jauna atskaite - pārdoto produktu apjoms

Pirms 7 gadiem - Pēc vairāku lietotāju lūguma esam ieviesuši atskaiti par pārdoto produktu apjomu.

Eiro pārejas izmaiņas

Pirms 10 gadiem - Sakarā ar eiro valūtas ieviešanas uzsākšanu esam ieviesuši automātisku latu un citu valūtu atspoguļošanu eiro pēc oficiālā Latvijas Bankas valūtas kursa visiem ieņēmuma dokumentiem, kuru izrakstīšanas datums ir lielāks vai vienāds ar šī gada 1. oktobri.

Rīki un informācija pārejai uz jauno - 21% PVN likmi

Pirms 12 gadiem - Sakarā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem no 01.07.2012. tiek mainīta PVN likme uz 21%. Orion.lv sistēmā jaunā likme no 01.07.2012. tiks automātiski uzstādīta par noklusēto likmi.