Blogs

Dokumentu eksports uz Excel, maksājumu uzdevumu eksports uz FiDAViSta un sākuma lapas jaunumi
7. jūlijs, 2010 - pirms 14 gadiem

Neskatoties uz garajām brīvdienām esam ieviesuši vairākus jaunus eksporta formātus, izveidojuši ieņēmumu/izdevumu grafikus sākuma lapā un uzsākuši partnerības sistēmas (affiliate) beta testus.

Dokumentu eksports Excel (.xls) faila formātā

Esam ieviesuši iespēju jebkurus dokumentus - ieņēmumus, izdevumus un klientus eksportēt Excel (.xls) faila formātā. Ja vēlaties ierobežot kāda Orion lietotāja eksporta iespējas, atslēdziet eksporta iespējas:
Uzstādījumi → Koplietošana → Labot→ Eksporta tiesības.

Izdevumu eksports FiDAViSta faila formātā

Izdevumu eksports FiDAViSta (finansiālu datu apmaiņas vienotais standarts) formātā ievērojami ekonomē jūsu rēķinu apmaksas laiku ļaujot vienlaicīgi eksportēt vairākus izdevumu dokumentus un importēt tos Interneta bankā. Lai eksportētu maksājuma uzdevumus, lūdzu atzīmējiet vēlamos dokumentu(-us) un lapas apakšdaļā izvēlieties → Eksportēt uz: FiDAViSta.

Šobrīd maksājumu uzdevumu importu atbalsta šādu banku Interneta bankas sistēmas:

  • Aizkraukles banka
  • Danske Banka
  • GE Money Bank
  • NORVIK BANKA
  • Parex banka
  • Swedbank
  • UniCredit Bank.
Informācija no Latvijas Komercbanku asociācijas Interneta vietnē publicētā dokumenta.

Ieņēmumu un izdevumu grafiska reprezentācija Orion sākumlapā

Uzlabojot pārskata sadaļu esam ieviesuši vizuālu reprezentāciju jūsu uzņēmuma ieņēmumiem un izdevumiem. Ieņēmumi tiek attēloti gan kombinētā veidā: plānotie ieņēmumi balstoties uz dokumenta apmaksas datumu apvienojumā ar faktiskajiem ieņēmumiem – sistēmā ievadīto apmaksu, gan apskatāmi atsevišķi.
Līdzīgi esam izveidojuši izdevumu grafiku balstoties uz izdevumu dokumentu apmaksas datumu.

Partnerības (affiliate) sistēmas testi

Mums ļoti patīk mūsu izstrādātā sistēma un ceram, ka tik pat ļoti tā patīk jums. Slēgtā lietotāju lokā esam uzsākuši partnerības sistēmas testus – iespēju jums nopelnīt iesakot mūsu sistēmu saviem draugiem, biznesa partneriem un paziņām līdz pat 30% no katra ieteiktā klienta apmaksātās abonēšanas maksas vesela gada garumā.


Ja arī jūs vēlaties pieteikties beta testam, lūdzu atsūtiet pieprasījumu uz sales@orion.lv


Visas ziņas

Iesaki citiem

 

Blogs

Tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu

Pirms 5 gadiem - Laika posmā no vakardienas 14:00 līdz šodienas 11:58 bija tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu, kuras ir atrisinātas. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Jauna atskaite - pārdoto produktu apjoms

Pirms 7 gadiem - Pēc vairāku lietotāju lūguma esam ieviesuši atskaiti par pārdoto produktu apjomu.

Eiro pārejas izmaiņas

Pirms 11 gadiem - Sakarā ar eiro valūtas ieviešanas uzsākšanu esam ieviesuši automātisku latu un citu valūtu atspoguļošanu eiro pēc oficiālā Latvijas Bankas valūtas kursa visiem ieņēmuma dokumentiem, kuru izrakstīšanas datums ir lielāks vai vienāds ar šī gada 1. oktobri.

Rīki un informācija pārejai uz jauno - 21% PVN likmi

Pirms 12 gadiem - Sakarā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem no 01.07.2012. tiek mainīta PVN likme uz 21%. Orion.lv sistēmā jaunā likme no 01.07.2012. tiks automātiski uzstādīta par noklusēto likmi.