Blogs

Jaunumi - Demo versija, Orion API, partnerības programma
14. marts, 2012 - pirms 12 gadiem

Tiem, kurus ir ieinteresējis Orion, piedāvājam bez reģistrācijas iepazīties ar mūsu produktu speciāli sagatavotā Demo versijā, savukārt, izstrādātājiem un integratoriem piedāvājam Orion API – ar kura palīdzību iespējams apmainīties ar datiem starp mūsu un trešo pušu sistēmām.

Orion API
Orion API – lietojumprogrammu saskarne, kas piedāvā izstrādātājiem rīku komplektu, ar kuru palīdzību iespējams veikt sistēmas līmeņa datu apmaiņu starp Orion un trešo pušu izstrādātām sistēmām.

Piemēram, ja Jūsu uzņēmums izmanto projektu vadības sistēmu, kurā nav paredzēta rēķinu izveidošana. Ar API palīdzību visu klientu/rēķinu informāciju iespējams nodot Orion, kur Jums tiktu automātiski sagatavoti rēķini, turklāt, pievienojot apmaksu Orion sistēmā, par to uzzinās arī Jūsu projektu vadības sistēma.

Orion API v0.1 iestrādātas divu līmeņu pieejas – tikai lasīt un pilnā pieeja. API nodrošina izveidi, rediģēšanu un dzēšanu šādai informācijai:
  • uzņēmuma pamatinformācija;
  • partneri;
  • ieņēmumi un izdevumi (rēķini);
  • produkti.
Lai saņemtu dokumentāciju, aktivizētu API pieeju sava uzņēmuma kontam vai noskaidrotu par iespējām izveidot pielāgojumus Jūsu uzņēmuma specifikai, lūdzu sazinieties ar support@orion.lv

Demo versija
Ja vēlaties pārliecināties par mūsu sistēmas piedāvātajām iespējām, funkcionalitāti un lietošanu, piedāvājam bez reģistrācijas iepazīties ar Orion demo versiju.
Demonstrācijas versijā esam sagatavojuši parauga datus – rēķinus un pavadzīmes, izdevumus un kontaktus.
Lai sāktu lietot Orion Demo versiju, nospiediet Orion.lv sākumlapā labajā pusē „Demo versija”.

Partnerības programma
Partnerības programma dod iespēju jebkuram reģistrētam lietotājam nopelnīt. Lai Jūsu partneris, draugs vai paziņa iegūtu no Orion sistēmas lietošanas tāpat kā Jūs - nosūtiet reģistrācijas ielūgumu un saņemiet 30% komisiju no katra ieteiktā klienta apmaksātās abonēšanas maksas veselu gadu. Nopelnīto iespējams izmantot Orion pakalpojumu apmaksai vai saņemt uz Jūsu norādīto bankas kontu.

Sīkāk par Orion partnerības programmas izmantošanu, tās nosacījumiem, uzziniet ieejot savā kontā sadaļā „Partnerība”.

Kā vienmēr, ja Jums ir jautājumi vai ierosinājumi, esat laipni gaidīti Orion forumā, vai rakstiet: support@orion.lv
Visas ziņas

Iesaki citiem

 

Blogs

Tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu

Pirms 5 gadiem - Laika posmā no vakardienas 14:00 līdz šodienas 11:58 bija tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu, kuras ir atrisinātas. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Jauna atskaite - pārdoto produktu apjoms

Pirms 7 gadiem - Pēc vairāku lietotāju lūguma esam ieviesuši atskaiti par pārdoto produktu apjomu.

Eiro pārejas izmaiņas

Pirms 10 gadiem - Sakarā ar eiro valūtas ieviešanas uzsākšanu esam ieviesuši automātisku latu un citu valūtu atspoguļošanu eiro pēc oficiālā Latvijas Bankas valūtas kursa visiem ieņēmuma dokumentiem, kuru izrakstīšanas datums ir lielāks vai vienāds ar šī gada 1. oktobri.

Rīki un informācija pārejai uz jauno - 21% PVN likmi

Pirms 12 gadiem - Sakarā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem no 01.07.2012. tiek mainīta PVN likme uz 21%. Orion.lv sistēmā jaunā likme no 01.07.2012. tiks automātiski uzstādīta par noklusēto likmi.