Blogs

Tagad Orion arī PVN atskaite, uzlabota sākuma lapa un uzskatāms abonenta plāna izlietojums
17. maijs, 2011 - pirms 13 gadiem

Turpinot Orion produkta attīstību, esam ieviesuši vairākus noderīgus uzlabojumus – tiem, kas čakli ievada izdevumus būs noderīga maksājamā PVN atskaite un pēc mūsu lietotāju lūguma – ieviests uzskatāms abonenta plāna izlietojums.

PVN / naudas plūsmas atskaite
Ja Orion sistēmās esat ievadījuši izdevumus, šīs atskaite sniegs aptuvenu priekšstatu par maksājamo PVN. Zem tabulas, uzstādījumos, norādiet Jūsu finanšu gada sākuma mēnesi un skatiet maksājamo PVN mēnesī, kvartālā un pusgadā. 
 
Tiem, kuri neizmanto Orion izdevumu ievadei, šī atskaite būs noderīga lai apskatītu ienākumus un PVN summu no ienākumiem brīvi izvēlētā laika periodā.

Ja vēlaties tabulā atspoguļoto informāciju apskatīt grafikā – izvēlieties „Attēlot grafiski” (šajā skatā uzklikšķinot uz vērtību nosaukumiem zem grafika, varat ieslēgt/izslēgt konkrēto vērtību: ieņēmumus, ieņēmumu nodokļu summu, izdevumus utt.), savukārt, „Izmaiņu indikators” vizuāli parādīs ieņēmumu/izdevumu palielinājumu/samazinājumu pret iepriekšējo mēnesi.

Sākuma lapas uzlabojumi
Sākuma lapas labajā stūrī esam ieviesuši abonenta plāna izmantojumu – vizuāli attēlotu izmantojumu Jūsu izrakstītajiem rēķiniem, ievadītajiem izdevumiem, periodiskajiem profiliem un sistēmas lietotājiem, kā arī norādes (links) uz jaunu rēķinu, izdevumu, periodisko profilu un lietotāju izveidi.

Vēlamies atgādināt – ar vienu Orion lietotāju Jūs varat pārvaldīt vairākus uzņēmumus. Izmantojiet norādi „Pievienot uzņēmumu” lai izveidotu jaunu uzņēmuma profilu. Katram uzņēmumam var būt cits abonenta plāns, piemēram, uzņēmumam SIA „A” var būt bezmaksas abonents, savukārt, uzņēmumam SIA „B” – sudrabs.

Sākuma lapā esam ieviesuši arī ātro piekļuvi pie Orion atskaitēm – jauno PVN/Naudas plūsmas, debitoru un kreditoru atskaitēm.

Kā vienmēr – būsim priecīgi par Jūsu ierosinājumiem uz e-pastu: support@orion.lv,  Orion forumā vai Orion twittera kontā @Orion_lv.
Visas ziņas

Iesaki citiem

 

Blogs

Tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu

Pirms 5 gadiem - Laika posmā no vakardienas 14:00 līdz šodienas 11:58 bija tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu, kuras ir atrisinātas. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Jauna atskaite - pārdoto produktu apjoms

Pirms 7 gadiem - Pēc vairāku lietotāju lūguma esam ieviesuši atskaiti par pārdoto produktu apjomu.

Eiro pārejas izmaiņas

Pirms 10 gadiem - Sakarā ar eiro valūtas ieviešanas uzsākšanu esam ieviesuši automātisku latu un citu valūtu atspoguļošanu eiro pēc oficiālā Latvijas Bankas valūtas kursa visiem ieņēmuma dokumentiem, kuru izrakstīšanas datums ir lielāks vai vienāds ar šī gada 1. oktobri.

Rīki un informācija pārejai uz jauno - 21% PVN likmi

Pirms 12 gadiem - Sakarā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem no 01.07.2012. tiek mainīta PVN likme uz 21%. Orion.lv sistēmā jaunā likme no 01.07.2012. tiks automātiski uzstādīta par noklusēto likmi.