Blogs

Izdevumu rindu ievade, paplašināta tagu lietojamība un jaunas norēķinu iespējas
18. janvāris, 2011 - pirms 13 gadiem

Jauno gadu esam sākuši ar vairākiem Orion uzlabojumiem, padarījuši plašāk izmantojamu izdevumu formu, uzlabojuši tagu lietojamību – iespēju grupēt ieņēmumus, izdevumus vai partnerus pēc brīvi izvēlētiem atslēgas vārdiem vai frāzēm. Tāpat, uzlabojumus piedzīvojusi globālā meklēšana – meklēšanas rezultāti tagad tiek grupēti pēc tipa.
Esam papildinājuši arī norēķinu iespējas par Orion pakalpojumiem – turpmāk papildus Swedbank Banklink un apmaksai uz rēķina pamata varat norēķināties arī ar norēķinu kartēm un Mobilly.

Izdevumi
Ērtības labad esam izdevumiem ieviesuši rindu ievadi. Ja vēlaties izdevumos norādīt konkrētās rindas, tagad tas ir iespējams.



Tagi
Lai palielinātu tagu lietošanas efektivitāti, esam ieviesuši „Rādīt visus” tagus, kur redzami visi Jūsu definētie tagi; tos iespējams pievienot, noņemt vai ieviest jaunus. Lai izdzēstu kādu no iepriekš lietotajiem tagiem, šis tags jāizdzēš no visiem dokumentiem/partneriem, kur tas ir izmantots.


Apmaksa
Jūsu ērtībai, Orion esam ieviesuši divas jaunas apmaksas iespējas:
  1. Apmaksa ar kredītkarti. Turpmāk, Orion pakalpojumus varat apmaksāt ar jebkuras bankas Visa un Mastercard kredītkarti/debetkarti.
  2. Sadarbībā ar SIA „CityCredit”, esam ieviesuši iespēju apmaksāt Orion abonementu ar Mobilly. Šim nolūkam, autorizējieties savā Mobilly kontā, „Konta uzstādījumi” sadaļā norādiet „Atļaut orion.lv apmaksu” un Orion sistēmā apmaksājot abonementu pie apmaksas veida izvēlieties „Mobilly” un sekojiet norādēm.
    Starp citu, arī Orion komanda lieto Mobilly pakalpojumu. Vai to lietojat arī Jūs?
Ziņojumu josla
Turpmāk, sistēmas ziņojumi – abonementa beigu termiņu u.c. svarīgus ziņojumus redzēsiet jaunizveidotajā ziņojumu joslā.



Globālā meklēšana
Esam uzlabojuši Orion globālo meklēšanu. Jaunajā versijā rezultāti tiek grupēti pēc tā tipa: rēķini, izdevumi, periodiskie profili un kontakti.







Kā vienmēr, Jūsu ierosinājumi ir laipni gaidīti Orion forumā, vai uz e-pasta adresi: support@orion.lv
Visas ziņas

Iesaki citiem

 

Blogs

Tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu

Pirms 5 gadiem - Laika posmā no vakardienas 14:00 līdz šodienas 11:58 bija tehniskas problēmas ar e-pastu nosūtīšanu, kuras ir atrisinātas. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

Jauna atskaite - pārdoto produktu apjoms

Pirms 7 gadiem - Pēc vairāku lietotāju lūguma esam ieviesuši atskaiti par pārdoto produktu apjomu.

Eiro pārejas izmaiņas

Pirms 11 gadiem - Sakarā ar eiro valūtas ieviešanas uzsākšanu esam ieviesuši automātisku latu un citu valūtu atspoguļošanu eiro pēc oficiālā Latvijas Bankas valūtas kursa visiem ieņēmuma dokumentiem, kuru izrakstīšanas datums ir lielāks vai vienāds ar šī gada 1. oktobri.

Rīki un informācija pārejai uz jauno - 21% PVN likmi

Pirms 12 gadiem - Sakarā ar Saeimā pieņemtajiem grozījumiem no 01.07.2012. tiek mainīta PVN likme uz 21%. Orion.lv sistēmā jaunā likme no 01.07.2012. tiks automātiski uzstādīta par noklusēto likmi.